OSOBNI TRENERI

 

 

Marko

MARKO ŠPOLJAR SCHLOTTHAUER

Zovem se Marko Špoljar Schlotthauer i rođen sam 7. rujna 1978. godine u Zagrebu gdje sam završio osnovnu i srednju školu.
Po završetku škole prijavio sam se za odsluženje vojne obveze. Nakon vojske upisao sam fakultet za fizičku kulturu –Kineziološki fakultet, odjel za izobrazbu kondicijske pripreme sportaša i trenera fitnessa i aerobika.
Još kao dijete bio sam aktivan sportaš u tenisu ,atletici i vaterpolu. Kako dolazim iz sportsko orijentirane obitelji još kao dijete naučio sam skijati te redovito odlazim na skijanje tijekom zime.U ljetnim mjesecima bavim se windsurf-om.

Tijekom rada u fitnessu radio sam kao kondicijski trener u pripremi hrvatskih sportaša  te kao osobni trener  za široko pučanstvo kako u primarne (priprema body buildera za natjecanje,redukcija masnog tkiva, prevencija od ozljeda...) tako i u zdravstvene svrhe (korekcije deformacija zglobova,kralježnice, ...).

 

 Dragan

DRAGAN DŽEKO

Rođen sam u Livnu 7. siječnja 1986. gdje sam završio i srednju ekonomsku školu.
Nakon toga dolazim u Zagreb, gdje upisujem Kineziološki fakultet, odjel za izobrazbu kondicijske pripreme sportaša i trenera fitnessa koji u roku završavam. Sklonost ka sportu krenula je u ranoj mladsoti sa taekwondoom. Po završetku sportske karijere,ostao sam u sportu kao trener mlađih dobnih skupina. Tijekom fakultetskog obrazovanja zainteresirao sam se za  fitness i rad sa rekrativcima. U World Classu Westin sam od 2010god. te osim osobnih treninga vodim box i chellenge.
Član sam Udruge kondicijskih trenera Hrvatske.
Ukoliko ste spremni na promjene koje će unaprijediti vaš život u svakom smislu te riječi, obratite mi se sa povjerenjem!!! Krv,znoj i suze : ))

 

 

 


 

Ivan

IVAN STARČEVIĆ

Rođen sam 16. Kolovoza 1981. godine. Strast prema sportu, razvila se iz Juda koji sam aktivno trenirao 10 godina. Kineziološki fakultet s usmjerenjem kondicijske pripreme sportaša sam završio 2007. godine. Još za vrijeme fakuteta počeo sam raditi sa sportašima  i rekreativcima. Sukladno tome educiran sam raditi kondicijske i fitness treninge sa ciljem unaprjeđenja motoričkih i funkcionalnih sposobnosti. Rad s klijentima nakon ozljeda dodatno je unaprijedio moje znanje vezano za  rehabilitacijske treninge.
Volim raditi sa sportašima i rekreativnim vježbačima svih životnih dobi.

Želite odgovornog i detaljnog trenera?? Ne razmišljate, slobodno mi se obratite.

 

 

 

 
Nikola

NIKOLA ŠIMIĆ

Rođen sam 6. svibnja 1990. U fitnessu sam od 2008 godine, kako rekreativno tako i sukladno sportu kojim sam se bavio. Kratko vrijeme bavio sam se atletikom te su mi disipline uglavnom bile kratke dionice 100,200 i 400 metara. Nakon toga zainteresirali su me borilački sportovi. Rekreativno treniram boks i hrvanje. 2012. godine upisao sam kineziološki fakultet te usmjerio kondicijsku pripremu sportaša. Danas se aktivno bavim fitnessom, brazilskom jiu jitsom i kondicijskom pripremom sportaša. Pomažem sportašima u rehabilitacijskom periodu kako bi se što prije vratili u natjecateljsku formu. Volim raditi s početnicima u fitnessu te klijentima osmišljam nutricionistički plan u skladu s njihovim potrebama. U želji za napredovanjem svakodnevno se dodatno informiram i educiram.

 

  

Josip

JOSIP ROŠČIĆ

Moje ime je Josip. Imam 33 godine. Rođen sam u Splitu, gdje sam u sportu proveo svoje djetinjstvo. Spletom okolnosti vrlo mlad sam počeo raditi s ljudima i naučio monogo o komunikaciji i međuljudskim odnosima.
Moja ljubav prema sportu nije janjavala te sam 2009. g. došao u Zagreb gdje se na Kineziološkom fakultetu osposobljavam za kondicijskog trenera.
Kroz sve ove godine stekao sam veliko iskustvo u radu kao osobni trener.
Stoga, ako trebate dobrog i kvalitetnog trenera, prije svega odličnog motivatora koji će se individualno posvetiti vašim željama i mogućnostima slobodno pitajte.
"Postavljaj sebi realne ciljeve, jer nerealni stvaraju neuspjeh, a neuspjeh slabi tvoju vjeru!"