OSOBNI TRENING

 

MOTIVACIA KOJU TREBATE.
REZULTATI KOJE ŽELITE.

Trening s osobnim trenerom nije kao niti jedan drugi trening kojeg ste do sada odradili sami. Jedini zadatak osobnog trenera jest da vas motivira kako biste dobili rezultate koje želite.

Bez obzira želite li definirati vaše mišiće, postati zvijezda na plesnom podiju, poboljšati zamah u golfu ili postići bolje vrijeme u sljedećem maratonu, naši osobni treneri mogu vam pomoći. Također, mogu vam pružiti pomoć pri rehabilitaciji od ozljeda ili pri sprečavanju problema.

Personal training

 

 

MI ZNAMO SVE O OSOBNOM TRENINGU, OSOBITO O TRENINGU KOJI JE VAMA POTREBAN

Ako ste trkač, zamislite da imate trenera trčanja koji vas savjetuje kako trenirati ako imate trkačko koljeno? Zamislite nekoga tko zna kakav je program vježbanja dobar za trudnice i stručnjak je za prehranu kada se žene žele vratiti u formu nakon trudnoće.

Budite slobodni i upoznajte druge osobne trenere. Važno je da pronađete pravo rješenje za vaše potrebe, ali isto tako, jednako je važno da se uz naše osobne trenere osjećate opušteno i spremno za trening.

Kod nas možete pronaći osobnog trenera koji će prepoznati vaš problem iznutra. Naši osobni treneri su žene i muškarci koji posjeduju posebna znanja unutar svih područja koja se odnose na tijelo i zdravlje. Uz veliko iskustvo i dobro obrazovanje naši osobni treneri prate najnovije rezultate na svom području i u skladu s njima se educiraju.

Personal training Personal training

 

Marija Grgić: "Jako sam sretan s rezultatima koje sam postigao sa svojim osobnim trenerom. Sa velikim pozdanjem veselim se svakom treningu u budučnosti"